Фејсбук вработи нови 500 лица во Германија за да вршат проценка на содржините објавувани на социјалната мрежа - А1он
Почетна Свет Фејсбук вработи нови 500 лица во Германија за да вршат проценка на содржините објавувани на социјалната мрежа
Свет

Фејсбук вработи нови 500 лица во Германија за да вршат проценка на содржините објавувани на социјалната мрежа

23/11/2017 - 19:37 49 прегледи
Фејсбук вработи нови 500 лица во Германија за да вршат проценка на содржините објавувани на социјалната мрежа