Во земјите членки на ЕУ годишно има по 215 илјади сексуални кривични дела - А1он
Почетна Свет Во земјите членки на ЕУ годишно има по 215 илјади сексуални кривични дела
Свет

Во земјите членки на ЕУ годишно има по 215 илјади сексуални кривични дела

23/11/2017 - 19:17 81 прегледи
Во земјите членки на ЕУ годишно има по 215 илјади сексуални кривични дела