Захарова: Пресудата за Младиќ е продолжување на политизираната и мислена тактика на Хаг - А1он
Почетна Регион Захарова: Пресудата за Младиќ е продолжување на политизираната и мислена тактика на Хаг
Регион

Захарова: Пресудата за Младиќ е продолжување на политизираната и мислена тактика на Хаг

23/11/2017 - 17:07 211 прегледи
Захарова: Пресудата за Младиќ е продолжување на политизираната и мислена тактика на Хаг