(ВИДЕО) Заедничка седница на владите на Македонија и Бугарија: Гасоводна врска меѓу земјите, намалување на цените на роаминг - А1он
Почетна Македонија (ВИДЕО) Заедничка седница на владите на Македонија и Бугарија: Гасоводна врска меѓу земјите, намалување на цените на роаминг
Македонија

(ВИДЕО) Заедничка седница на владите на Македонија и Бугарија: Гасоводна врска меѓу земјите, намалување на цените на роаминг

23/11/2017 - 16:14 516 прегледи