Курц: Данок треба да се плаќа таму каде што се остварува профитот - А1он
Почетна Економија Курц: Данок треба да се плаќа таму каде што се остварува профитот
Економија

Курц: Данок треба да се плаќа таму каде што се остварува профитот

23/11/2017 - 14:19 122 прегледи
Курц: Данок треба да се плаќа таму каде што се остварува профитот