Агенцијата за филм на РМ: Одземени 300 илјади евра од „Јадран филм“ за неисполнувањето на договорот - А1он
Почетна Актуелно Агенцијата за филм на РМ: Одземени 300 илјади евра од „Јадран филм“ за неисполнувањето на договорот
Актуелно

Агенцијата за филм на РМ: Одземени 300 илјади евра од „Јадран филм“ за неисполнувањето на договорот

23/11/2017 - 12:10 737 прегледи
Агенцијата за филм на РМ: Одземени 300 илјади евра од „Јадран филм“ за неисполнувањето на договорот