Премиерот Заев на средба со МАТТО: Соработката со Турција е значајна, градиме стабилна бизнис клима, успехот на приватните компании ќе биде и успех за Владата - А1он
Почетна Економија Премиерот Заев на средба со МАТТО: Соработката со Турција е значајна, градиме стабилна бизнис клима, успехот на приватните компании ќе биде и успех за Владата
Економија

Премиерот Заев на средба со МАТТО: Соработката со Турција е значајна, градиме стабилна бизнис клима, успехот на приватните компании ќе биде и успех за Владата

22/11/2017 - 15:41 109 прегледи
Премиерот Заев на средба со МАТТО: Соработката со Турција е значајна, градиме стабилна бизнис клима, успехот на приватните компании ќе биде и успех за Владата