Утре се очекува да биде одобрен меморандумот за намалување на роамингот помеѓу Бугарија и Македонија - А1он
Почетна Македонија Утре се очекува да биде одобрен меморандумот за намалување на роамингот помеѓу Бугарија и Македонија
Македонија

Утре се очекува да биде одобрен меморандумот за намалување на роамингот помеѓу Бугарија и Македонија

21/11/2017 - 20:08 368 прегледи
Утре се очекува да биде одобрен меморандумот за намалување на роамингот помеѓу Бугарија и Македонија