Заев се сретна со делегација на Демократска странка на Србија, се разговараше за меѓусебната соработка и евроинтеграциите - А1он
Почетна Македонија Заев се сретна со делегација на Демократска странка на Србија, се разговараше за меѓусебната соработка и евроинтеграциите
Македонија

Заев се сретна со делегација на Демократска странка на Србија, се разговараше за меѓусебната соработка и евроинтеграциите

21/11/2017 - 18:40 117 прегледи
Заев се сретна со делегација на Демократска странка на Србија, се разговараше за меѓусебната соработка и евроинтеграциите