За три годни од земјите на ЕУ депортирани 36 илјади косовски граѓани - А1он
Почетна Регион За три годни од земјите на ЕУ депортирани 36 илјади косовски граѓани
Регион

За три годни од земјите на ЕУ депортирани 36 илјади косовски граѓани

19/11/2017 - 16:17 326 прегледи
За три годни од земјите на ЕУ депортирани 36 илјади косовски граѓани