(ВИДЕО) Данев: Јавниот долг ќе изнесува огромни 53.5% од БДП поради лошата финансиската стратегија до 2020 година на СДС - економијата оди кон тотален колапс - А1он
Почетна Економија (ВИДЕО) Данев: Јавниот долг ќе изнесува огромни 53.5% од БДП поради лошата финансиската стратегија до 2020 година на СДС – економијата оди кон тотален колапс
Економија

(ВИДЕО) Данев: Јавниот долг ќе изнесува огромни 53.5% од БДП поради лошата финансиската стратегија до 2020 година на СДС – економијата оди кон тотален колапс

19/11/2017 - 14:49 245 прегледи
(ВИДЕО) Данев: Јавниот долг ќе изнесува огромни 53.5% од БДП поради лошата финансиската стратегија до 2020 година на СДС – економијата оди кон тотален колапс