Германија ќе додели 20 милиони евра за рохингите во Бангладеш - А1он
Почетна Свет Германија ќе додели 20 милиони евра за рохингите во Бангладеш
Свет

Германија ќе додели 20 милиони евра за рохингите во Бангладеш

19/11/2017 - 12:49 52 прегледи
Германија ќе додели 20 милиони евра за рохингите во Бангладеш