Македонска премиера на „Исцелител“ и доделување награди за крај на 16. „Синедејс“ - А1он
Почетна Култура Македонска премиера на „Исцелител“ и доделување награди за крај на 16. „Синедејс“
Култура

Македонска премиера на „Исцелител“ и доделување награди за крај на 16. „Синедејс“

19/11/2017 - 08:39 220 прегледи
Македонска премиера на „Исцелител“ и доделување награди за крај на 16. „Синедејс“