1,6 милијарди денари од буџетот ќе бидат пренаменети за враќање на долгови - А1он
Почетна Актуелно 1,6 милијарди денари од буџетот ќе бидат пренаменети за враќање на долгови
Актуелно

1,6 милијарди денари од буџетот ќе бидат пренаменети за враќање на долгови

18/11/2017 - 14:35 782 прегледи
1,6 милијарди денари од буџетот ќе бидат пренаменети за враќање на долгови