ДИК ги прогласи за завршени локалните избори - А1он
Почетна Македонија ДИК ги прогласи за завршени локалните избори
Македонија

ДИК ги прогласи за завршени локалните избори

15/11/2017 - 13:35 328 прегледи
ДИК ги прогласи за завршени локалните избори