ФАО: Над 152 милиони деца во светот се принудени да работат - А1он
Почетна Свет ФАО: Над 152 милиони деца во светот се принудени да работат
Свет

ФАО: Над 152 милиони деца во светот се принудени да работат

15/11/2017 - 09:00 19 прегледи
ФАО: Над 152 милиони деца во светот се принудени да работат