ВМРО-ДПМНЕ: Срамно е да се скандализира градбата на црквата „Св. Елена и Константин“, а се молчи за поткупот на Заев од 200 илјади евра - А1он
Почетна Македонија ВМРО-ДПМНЕ: Срамно е да се скандализира градбата на црквата „Св. Елена и Константин“, а се молчи за поткупот на Заев од 200 илјади евра
Македонија

ВМРО-ДПМНЕ: Срамно е да се скандализира градбата на црквата „Св. Елена и Константин“, а се молчи за поткупот на Заев од 200 илјади евра

15/11/2017 - 08:49 1,308 прегледи
ВМРО-ДПМНЕ: Срамно е да се скандализира градбата на црквата „Св. Елена и Константин“, а се молчи за поткупот на Заев од 200 илјади евра