Бугарија утре ја испраќа својата 26. мисија на Антарктикот, истражувачите го поканија и претседателот Радев да им се приклучи - А1он
Почетна Регион Бугарија утре ја испраќа својата 26. мисија на Антарктикот, истражувачите го поканија и претседателот Радев да им се приклучи
Регион

Бугарија утре ја испраќа својата 26. мисија на Антарктикот, истражувачите го поканија и претседателот Радев да им се приклучи

14/11/2017 - 19:28 560 прегледи
Бугарија утре ја испраќа својата 26. мисија на Антарктикот, истражувачите го поканија и претседателот Радев да им се приклучи