Средба Спасовски - Десир: МВР е посветена на расчистување до крај на сите напади врз новинари - А1он
Почетна Македонија Средба Спасовски – Десир: МВР е посветена на расчистување до крај на сите напади врз новинари
Македонија

Средба Спасовски – Десир: МВР е посветена на расчистување до крај на сите напади врз новинари

14/11/2017 - 18:46 146 прегледи
Средба Спасовски – Десир: МВР е посветена на расчистување до крај на сите напади врз новинари