Американската амбасада во Белград: Тешко е да се поверува дека за палење на амбасадата никој не доби казна затвор - А1он
Почетна Регион Американската амбасада во Белград: Тешко е да се поверува дека за палење на амбасадата никој не доби казна затвор
Регион

Американската амбасада во Белград: Тешко е да се поверува дека за палење на амбасадата никој не доби казна затвор

14/11/2017 - 18:30 6,420 прегледи
Американската амбасада во Белград: Тешко е да се поверува дека за палење на амбасадата никој не доби казна затвор