Грција ќе подели социјална дивиденда од 1,4 милијарди евра на граѓаните - А1он
Почетна Регион Грција ќе подели социјална дивиденда од 1,4 милијарди евра на граѓаните
Регион

Грција ќе подели социјална дивиденда од 1,4 милијарди евра на граѓаните

14/11/2017 - 17:48 206 прегледи
Грција ќе подели социјална дивиденда од 1,4 милијарди евра на граѓаните