Дебата: Законот за високо образование е менуван 20 пати, а студентското организирање уште не е суштински регулирано во ЗВО - А1он
Почетна Македонија Дебата: Законот за високо образование е менуван 20 пати, а студентското организирање уште не е суштински регулирано во ЗВО
Македонија

Дебата: Законот за високо образование е менуван 20 пати, а студентското организирање уште не е суштински регулирано во ЗВО

14/11/2017 - 16:37 94 прегледи
Дебата: Законот за високо образование е менуван 20 пати, а студентското организирање уште не е суштински регулирано во ЗВО