Градоначалникот на Прилеп, Јованоски ја поддржа акцијата на „Лајонс“ клубот за бесплатно мерење на шеќер во крвта - А1он
Почетна Македонија Градоначалникот на Прилеп, Јованоски ја поддржа акцијата на „Лајонс“ клубот за бесплатно мерење на шеќер во крвта
Македонија

Градоначалникот на Прилеп, Јованоски ја поддржа акцијата на „Лајонс“ клубот за бесплатно мерење на шеќер во крвта

14/11/2017 - 16:33 447 прегледи
Градоначалникот на Прилеп, Јованоски ја поддржа акцијата на „Лајонс“ клубот за бесплатно мерење на шеќер во крвта