Емил Милев избран за заменик-претседател на Советот за товарен транспорт на ИРУ - А1он
Почетна Економија Емил Милев избран за заменик-претседател на Советот за товарен транспорт на ИРУ
Економија

Емил Милев избран за заменик-претседател на Советот за товарен транспорт на ИРУ

14/11/2017 - 15:28 294 прегледи
Емил Милев избран за заменик-претседател на Советот за товарен транспорт на ИРУ