Началникот на Генералштабот на АРМ во работна посета на Бугарија - А1он
Почетна Македонија Началникот на Генералштабот на АРМ во работна посета на Бугарија
Македонија

Началникот на Генералштабот на АРМ во работна посета на Бугарија

14/11/2017 - 15:03 31 прегледи
Началникот на Генералштабот на АРМ во работна посета на Бугарија