(ВИДЕО) Затуроска: СДС покажува дека нема долгорочен план за енергетиката - А1он
Почетна Економија (ВИДЕО) Затуроска: СДС покажува дека нема долгорочен план за енергетиката
Економија

(ВИДЕО) Затуроска: СДС покажува дека нема долгорочен план за енергетиката

14/11/2017 - 14:28 85 прегледи
(ВИДЕО) Затуроска: СДС покажува дека нема долгорочен план за енергетиката