Филмската награда ЛУКС 2017 на ЕП доделена на филмот „Сами блaд" на Аманда Кермел - А1он
Почетна Култура Филмската награда ЛУКС 2017 на ЕП доделена на филмот „Сами блaд” на Аманда Кермел
Култура

Филмската награда ЛУКС 2017 на ЕП доделена на филмот „Сами блaд” на Аманда Кермел

14/11/2017 - 14:13 32 прегледи
Филмската награда ЛУКС 2017 на ЕП доделена на филмот „Сами блaд” на Аманда Кермел