Стандард енд Пурс: Венецуела е делумно неспособна за враќање на долговите - А1он
Почетна Економија Стандард енд Пурс: Венецуела е делумно неспособна за враќање на долговите
Економија

Стандард енд Пурс: Венецуела е делумно неспособна за враќање на долговите

14/11/2017 - 14:08 40 прегледи
Стандард енд Пурс: Венецуела е делумно неспособна за враќање на долговите