Државите од Западен Балкан учат за примена на ИКТ технологии во земјоделството - А1он
Почетна Економија Државите од Западен Балкан учат за примена на ИКТ технологии во земјоделството
Економија

Државите од Западен Балкан учат за примена на ИКТ технологии во земјоделството

14/11/2017 - 11:51 36 прегледи
Државите од Западен Балкан учат за примена на ИКТ технологии во земјоделството