(ВИДЕО) Заев: На 20. или 21. ноември средба на Нимиц со преговарачите - А1он
Почетна Актуелно (ВИДЕО) Заев: На 20. или 21. ноември средба на Нимиц со преговарачите
Актуелно

(ВИДЕО) Заев: На 20. или 21. ноември средба на Нимиц со преговарачите

14/11/2017 - 08:58 242 прегледи
(ВИДЕО) Заев: На 20. или 21. ноември средба на Нимиц со преговарачите