Заев и Церар: Нашите земји делат исти вредности и сакаме идната година да почнат пристапните преговорите на Македонија за членство во ЕУ - А1он
Почетна Македонија Заев и Церар: Нашите земји делат исти вредности и сакаме идната година да почнат пристапните преговорите на Македонија за членство во ЕУ
Македонија

Заев и Церар: Нашите земји делат исти вредности и сакаме идната година да почнат пристапните преговорите на Македонија за членство во ЕУ

13/11/2017 - 20:05 475 прегледи
Заев и Церар: Нашите земји делат исти вредности и сакаме идната година да почнат пристапните преговорите на Македонија за членство во ЕУ