Заев се сретна со претставници на словенското МВР кои помогнаа во обезбедување на јужната граница за време на мигрантската криза - А1он
Почетна Македонија Заев се сретна со претставници на словенското МВР кои помогнаа во обезбедување на јужната граница за време на мигрантската криза
Македонија

Заев се сретна со претставници на словенското МВР кои помогнаа во обезбедување на јужната граница за време на мигрантската криза

13/11/2017 - 19:32 562 прегледи
Заев се сретна со претставници на словенското МВР кои помогнаа во обезбедување на јужната граница за време на мигрантската криза