Хоџај: Резултат од дијалогот помеѓу Белград и Приштина треба да биде членство на Косово во ОН - А1он
Почетна Регион Хоџај: Резултат од дијалогот помеѓу Белград и Приштина треба да биде членство на Косово во ОН
Регион

Хоџај: Резултат од дијалогот помеѓу Белград и Приштина треба да биде членство на Косово во ОН

13/11/2017 - 16:17 78 прегледи
Хоџај: Резултат од дијалогот помеѓу Белград и Приштина треба да биде членство на Косово во ОН