Промоција на книгата „На Скопје, со љубов! - Архитектонската мисла на Живко Поповски“ - А1он
Почетна Култура Промоција на книгата „На Скопје, со љубов! – Архитектонската мисла на Живко Поповски“
Култура

Промоција на книгата „На Скопје, со љубов! – Архитектонската мисла на Живко Поповски“

13/11/2017 - 09:11 35 прегледи
Промоција на книгата „На Скопје, со љубов! – Архитектонската мисла на Живко Поповски“