Цивил: Во Чаир се прегласува мирно, со слаба излезност и силно присуство на полицијата - А1он
Почетна Актуелно Цивил: Во Чаир се прегласува мирно, со слаба излезност и силно присуство на полицијата
Актуелно

Цивил: Во Чаир се прегласува мирно, со слаба излезност и силно присуство на полицијата

12/11/2017 - 13:09 571 прегледи
Цивил: Во Чаир се прегласува мирно, со слаба излезност и силно присуство на полицијата