(ВИДЕО) Тунтев: Пратениците биле декоцентрирани затоа не гласале за Народниот правобранител - А1он
Почетна Актуелно (ВИДЕО) Тунтев: Пратениците биле декоцентрирани затоа не гласале за Народниот правобранител
Актуелно

(ВИДЕО) Тунтев: Пратениците биле декоцентрирани затоа не гласале за Народниот правобранител

07/11/2017 - 14:40 2,035 прегледи