Ранохристијанска црква откриена на археолошкиот локалитет Манастирче - А1он
Почетна Македонија Ранохристијанска црква откриена на археолошкиот локалитет Манастирче
Македонија

Ранохристијанска црква откриена на археолошкиот локалитет Манастирче

28/10/2017 - 15:33 490 прегледи
Ранохристијанска црква откриена на археолошкиот локалитет Манастирче