Фемицид: И во Македонија се убиваат жени само затоа што се жени - А1он
Почетна Македонија Фемицид: И во Македонија се убиваат жени само затоа што се жени
Македонија

Фемицид: И во Македонија се убиваат жени само затоа што се жени

28/10/2017 - 09:30 299 прегледи
Фемицид: И во Македонија се убиваат жени само затоа што се жени