(Видео) Шилегов ја презеде градоначалничката функција, императив зазеленување на Скопје - А1он
Почетна Актуелно (Видео) Шилегов ја презеде градоначалничката функција, императив зазеленување на Скопје
Актуелно

(Видео) Шилегов ја презеде градоначалничката функција, императив зазеленување на Скопје

25/10/2017 - 14:46 3,978 прегледи
(Видео) Шилегов ја презеде градоначалничката функција, императив зазеленување на Скопје