Студенти подготвуваат универзитетски штрајк во Каталонија - А1он
Почетна Свет Студенти подготвуваат универзитетски штрајк во Каталонија
Свет

Студенти подготвуваат универзитетски штрајк во Каталонија

23/10/2017 - 15:54 56 прегледи
Студенти подготвуваат универзитетски штрајк во Каталонија