(ВИДЕО) Заев: Во Кисела Вода ќе имаме уште повеќе од 1680-те гласови во првиот круг - А1он
Почетна Македонија (ВИДЕО) Заев: Во Кисела Вода ќе имаме уште повеќе од 1680-те гласови во првиот круг
Македонија

(ВИДЕО) Заев: Во Кисела Вода ќе имаме уште повеќе од 1680-те гласови во првиот круг

23/10/2017 - 15:14 620 прегледи