Грција ќе им подели една милијарда евра на најзагрозените категории граѓани - А1он
Почетна Економија Грција ќе им подели една милијарда евра на најзагрозените категории граѓани
Економија

Грција ќе им подели една милијарда евра на најзагрозените категории граѓани

23/10/2017 - 12:25 366 прегледи
Грција ќе им подели една милијарда евра на најзагрозените категории граѓани