Конференција на „Студенти за слобода“: Луѓето се трудат да преживеат, немаат време да размислуваат за слобода - А1он
Почетна Македонија Конференција на „Студенти за слобода“: Луѓето се трудат да преживеат, немаат време да размислуваат за слобода
Македонија

Конференција на „Студенти за слобода“: Луѓето се трудат да преживеат, немаат време да размислуваат за слобода

22/10/2017 - 11:21 79 прегледи
Конференција на „Студенти за слобода“: Луѓето се трудат да преживеат, немаат време да размислуваат за слобода