Јапонскиот премиер Абе очекува победа на предвремените парламентарни избори - А1он
Почетна Свет Јапонскиот премиер Абе очекува победа на предвремените парламентарни избори
Свет

Јапонскиот премиер Абе очекува победа на предвремените парламентарни избори

22/10/2017 - 11:17 11 прегледи
Јапонскиот премиер Абе очекува победа на предвремените парламентарни избори