Квартетот на Крег Тејборн од САД и нордискиот ансамбл „Ларџ јунит“ за крај на 36. џез-фестивал во Скопје - А1он
Почетна Култура Квартетот на Крег Тејборн од САД и нордискиот ансамбл „Ларџ јунит“ за крај на 36. џез-фестивал во Скопје
Култура

Квартетот на Крег Тејборн од САД и нордискиот ансамбл „Ларџ јунит“ за крај на 36. џез-фестивал во Скопје

22/10/2017 - 08:45 36 прегледи
Квартетот на Крег Тејборн од САД и нордискиот ансамбл „Ларџ јунит“ за крај на 36. џез-фестивал во Скопје