Бошњаковски: Владата очекува почитување на меѓународните договори и стандарди за екстрадиција - А1он
Почетна Македонија Бошњаковски: Владата очекува почитување на меѓународните договори и стандарди за екстрадиција
Македонија

Бошњаковски: Владата очекува почитување на меѓународните договори и стандарди за екстрадиција

20/10/2017 - 11:36 221 прегледи
Бошњаковски: Владата очекува почитување на меѓународните договори и стандарди за екстрадиција