НДМ: Ги потсетуваме од ВМРО-ДПМНЕ дека во Собранието веќе има готов законски текст за амнестија, се бара само акција - А1он
Почетна Македонија НДМ: Ги потсетуваме од ВМРО-ДПМНЕ дека во Собранието веќе има готов законски текст за амнестија, се бара само акција
Македонија

НДМ: Ги потсетуваме од ВМРО-ДПМНЕ дека во Собранието веќе има готов законски текст за амнестија, се бара само акција

19/10/2017 - 14:00 1,268 прегледи
НДМ: Ги потсетуваме од ВМРО-ДПМНЕ дека во Собранието веќе има готов законски текст за амнестија, се бара само акција