МЕПСО треба на ЕБРД да и плати пенали од речиси 800.000 евра за нереализирани проекти - А1он
Почетна Економија МЕПСО треба на ЕБРД да и плати пенали од речиси 800.000 евра за нереализирани проекти
Економија

МЕПСО треба на ЕБРД да и плати пенали од речиси 800.000 евра за нереализирани проекти

19/10/2017 - 08:58 156 прегледи
МЕПСО треба на ЕБРД да и плати пенали од речиси 800.000 евра за нереализирани проекти