Во Турција само државно одобрени сунитски свештеници ќе можат да склучуваат бракови - А1он
Почетна Регион Во Турција само државно одобрени сунитски свештеници ќе можат да склучуваат бракови
Регион

Во Турција само државно одобрени сунитски свештеници ќе можат да склучуваат бракови

19/10/2017 - 08:56 70 прегледи
Во Турција само државно одобрени сунитски свештеници ќе можат да склучуваат бракови