Гелова: Заев и СДС за 4 ипол месеци ја задолжија државата за над половина милијарда евра - А1он
Почетна Економија Гелова: Заев и СДС за 4 ипол месеци ја задолжија државата за над половина милијарда евра
Економија

Гелова: Заев и СДС за 4 ипол месеци ја задолжија државата за над половина милијарда евра

18/10/2017 - 15:43 331 прегледи
Гелова: Заев и СДС за 4 ипол месеци ја задолжија државата за над половина милијарда евра